“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimarts, 31 de gener del 2012

Retorn dels préstecs vençuts

Recordeu la importància de tornar els préstecs en la data indicada! És probable que alguns companys o companyes també vulguin llegir el llibre que tens a casa així que, per garantir la igualtat en l'accés als recursos de la biblioteca, és molt important que retornem els préstecs dins els terminis establerts.

Si us ha vençut el termini del préstec i encara no heu acabat de llegir el llibre, podeu passar pel taulell de la Biblioteca i renovar-lo. Ja entenem que si us heu "enganxat" amb un llibre no podreu retornar-lo i deixar la lectura a mitges així com així...

Si ningú ha reservat el llibre, us podrem prorrogar el préstec uns dies més. I si no us va bé passar per la Biblioteca, també podeu escriure'ns un correu a bibliorequesens@gmail.com indicant el nom de l'alumne/a que ha fet el préstec i el llibre o document que voleu renovar.

Una mostra del poder dels llibres:



 
Gaudiu del poder dels llibres!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!