“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 1 de febrer del 2012

ACTA

Heu sentit a parlar de la llei A.C.T.A? Resumidament, es tracta d'una llei que, amb el pretext de protegir els drets d'autor, imposa un control sobre tot el que es publica a internet. És a dir, una pràctica que podriem titllar de censura. A E.E.U.U. n'estan debatent el contingut, però si s'aporvés podria tenir conseqüències a tot el món, ja que moltes de les pàgines que fem servir tenen els servidors en aquest país. Per exemple, un blog com el nostre on pengem fotografies de llibres, portades i altres imatges de l'estil es podria tancar només per ser sospitós de no tenir els permisos dels autors de les imatges corresponents. Internet es caracteritza per ser un espai virtual on compartir i aquesta llei impediria moltes de les pràctiques a les que ens hem habituat a partir de l'ús de les xarxes socials, d'eines com youtube i d'altres.

Us enllacem una campanya que està duent a terme l'organització Avaaz per si en voleu fer difusió entre els vostres familiars i amics. Recullen signatures per demanar que s'aturi l'aprovació d'aquesta llei. També hi trobareu informació més detallada de les conseqüències que tindria la seva aplicació, en cas que s'aprovés:

http://www.avaaz.org/es/stop_acta/?cl=1544741150&v=12316

Esperem que pugueu seguir gaudint d'aquest espai per a compartir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!