“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 10 de febrer del 2012

Donació Biblioteca Pública 4

Aquests són els últims llibres que ens han arribat des de la Biblioteca Pau Vila:

TÍTOL: Lirael: la guardiana de la memoria
AUTOR/A: Garth Nix
EDITORIAL: RBA
ANY D'EDICIÓ: 2005
GÈNERE: Novel·la fantàstica
RESUM: Segon volum de la trilogia Abhorsen.


TÍTOL: El carter truca mil vegades
AUTOR/A: Andreu Martín, Jaume Ribera
EDITORIAL: La Magrana
ANY D'EDICIÓ: 2001
GÈNERE: Novel·la polícíaca
RESUM:

La Sílvia es queda de pedra quan veu un anunci publicat amb el seu nom en una revista del cor. Algú li ha jugat una mala passada. Poc es pot imaginar que aquest petit missatge s'anirà inflant a mesura que vagi rebent cartes de desconeguts. Cartes que acabaran amb la seva assenyada i aborrida vida, empenyent-la cap a una aventura esbojarrada.


TÍTOL: Como un espejismo
AUTOR/A: Maria Mercè Roca
EDITORIAL: Anaya
ANY D'EDICIÓ: 1993
GÈNERE: Novel·la juvenil romàntica
RESUM:

Es verano en un pueblo de montaña. Llegan los veraneantes. Los jóvenes hacen amistad y aparecen los idilios veraniegos, como el de Salut, una muchacha de la ciudad, con el protagonista, un chico del pueblo. Ella parece estar, a veces, locamente enamorada, pero es él quien lo está, hasta que ella le demuestra que su amor no es más que un espejismo, un espejismo de verano.


TÍTOL: Noche de viernes
AUTOR/A: Jordi Sierra i Fabra
EDITORIAL: Alfaguara
ANY D'EDICIÓ: 1995
GÈNERE: Novel·la realista
RESUM:

Cinc nois, cada qual amb els seus problemes econòmics, socials, familiars i personals, es disposen a passar una nit de divendres com fan molts nois i noies al món. Però aquesta nit no serà igual. La beguda, la droga, la violència de les tribus urbanes, el racisme i les seves repressions els conduïran a una matinada inesperada.


TÍTOL: Huyendo de Rampoché
AUTOR/A: Viky Izquierdo Cobalea
EDITORIAL: Molino
ANY D'EDICIÓ: 2003
GÈNERE: Novel·la juvenil

TÍTOL: 1.001 dades sobre la Terra
AUTOR/A: Cally Hall, Scarlett O'Hara
EDITORIAL: Molino
ANY D'EDICIÓ: 2002
GÈNERE: Llibre de coneixements
RESUM:

Llibre il·lustrat amb fotografies i dibuixos presentat en forma d'enciclopèdia temàtica de butxaca, que aporta un seguit de temes tractats amb un detall enciclopèdic però de fàcil comprensió. Té apartats com: "El planeta Terra", "Plaques i continents de la Terra", "Volcans" i molts altres. A partir d'ells els lectors tindran una clara idea de què és la Terra, què la constitueix, com funciona. Conté sumari, glossari i índex.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!