“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 18 d’abril del 2012

Sant Jordi 2012

Aquest any, com no podia ser d'una altra manera, repetim l'exitosa experiència de l'Intercanvi de llibres per Sant Jordi. Com ja ve sent tradició, podeu portar aquells llibres que ja no vulgueu per intercanviar-los amb els que portin els vostres companys i companyes. L'any passat hi va haver aportacions molt interessants. No us ho perdeu! Podeu portar els vostres llibres fins el 20 d'abril.

A més, sortejarem entre tot l'alumnat participant un Val de compra per a l'Esteve 47! Aquí teniu la foto de l'entrega de premis de fa dos anys (la de l'any passat la trobareu a l'arxiu del blog):


Com a novetat, aquest any sortejarem també un Val de compra entre tots els seguidors del Blog. Si ja ets seguidor, passa a recollir la teva participació en el sorteig per la Biblioteca el més aviat possible. I si encara no ho ets, QUÈ ESPERES?

Gaudiu de la Diada!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!