“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 2 d’abril del 2014

Amb molts libres a la mà

Avui, Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, ho volem celebrar compartint amb vosaltres l'experiència que vam viure el 14 de febrer.  


Va ser un dia molt especial. Sí, els que llegim vam sortir de l'armari. Ho vam poder dir en veu alta i clara: ens agrada llegir! I vam poder mostrar per què... Cadascú té els seus motius i són tots vàlids: per què aprenc, perquè m'entretinc, em diverteixo, ric, ploro, em familiaritzo amb altres llengües, deixo volar la imaginació... Però sobretot, llegim perquè ens agrada. I no som els únics!

Us deixem una petita mostra del que va passar aquell dia. També us volem animar a compartir en el Blog el llibre que vau portar a la mà i el fragment que vau triar per llegir en veu alta. Nosaltres aviat compartirem el nostre!


També estem preparant una Guia de lectura on hi podreu trobar els llibres que tenim a la Biblioteca d'entre els que tant professors com alumnes vau recomanar.

A compartir lectures... s'ha dit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!