“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimarts, 4 de febrer del 2014

Món petit, Premi Gaudí a la Millor pel·lícula documental

Món petit és el documental que narra el viatge d'Albert Casals a les antípodes.Si ens seguiu des de fa temps, ja sabreu qui és aquest adolescent intrèpid a qui el fet d'anar amb cadira de rodes no impedeix viatjar per tot el món sense un duro a la butxaca. En aquella ocasió, Andreu Buenafunete entrevistava el protagonista d'aquest documental en el seu programa BFN. 



Albert Casals no només és aficionat a viatjar, sinó que li agrada compartir les seves aventures. Així ho va fer en els seus llibres El món sobre rodes i Sense fronterres, i ara fa el salt a la gran pantalla. Acompanyat de la seva xicota Anna, ens explicarà l'aventura de viatjar al punt més allunyat de casa seva. 



El documental, dirigit per Marcel Barrena, ha obtingut diversos premis: entre ells el Premi Doc U a l'IDFA d'Amsterdam, un dels festivals de documentals més prestigiosos del món, entregat per un jurat de joves d'entre 15 i 18 anys. Recentment s'ha fet entrega al director del Premi Gaudí 2014 a la Millor Pel·lícula documental.

Podeu trobar els seus dos llibres a la biblioteca

Gaudiu la lectura...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!