“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimarts, 28 d’octubre del 2014

Lectures d'actualitat: Jo sóc la Malala

Després d'un mes de posar-ho tot a punt perquè pugueu gaudir dels serveis que us ofereix la Biblioteca durant tot el curs, recuperem la secció de Lectures d'actualitat. 

En aquesta ocasió, us volem parlar de la Malala Yousafzai. La seva història ve de llarg. El seu pare era mestre i quan els Talibans van prendre el control de la zona de Pakistan on ella vivia amb la seva família, es va establir la prohibició d'anar a escola per a les nenes. A partir d'aquí va començar una lluita per defensar el dret a l'educació que ha culminat en la Fundació que porta el seu nom (Malala Fund): primer, a partir del seu blog; després va patir un atemptat on gairebé hi deixa la pell; fins arribar a celebrar el seu 16è aniversari fent un discurs a la seu de les Nacions Unides:


 En el seu llibre Jo sóc la Malala trobareu la història explicada fil per randa. Destaquem el llibre com a lectura d'actualitat perquè la Malala ha estat guardonada recentment amb el Premi Nobel de la Pau, juntament amb Kailash Sathyarti.


I ja sabeu... Gaudiu la lectura i dels vostres drets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!