“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dilluns, 25 de maig del 2015

L'Adrià L. ens recomana... Quina calda!

L'Adrià L. ens ha fet una recomanació digna d'un expert crític literari. S'ha llegit la quarta entrega del Diari de Greg: Quina calda! i, pel que sembla, s'ha divertit de valent.

A aquestes alçades ja deveu saber que el Greg és la recomanació estrella del blog: l'Omaima, l'Adrià, el Pol... també s'han pixat de riure amb les seves aventures i desventures. 
   
"Recomano aquest llibre als companys i companyes d'aquest centre ja que crec que llegint-lo gaudiran molt amb les aventures fracassades d'en Greg i el seu amic Rowley. Durant un llarg i calorós estiu, en el qual se'n van junts de vacances i s'inscriuen a un club de piscina, on les seves malifetes acaben amb conseqüències inoblidables que les hauran de pagar durant els tres llargs mesos d'estiu.

En conclusió, us recomano aquest llibre perquè crec que us divertireu molt i no podreu parar de riure amb les sorprenents aventures d'aquests dos amics d'institut."

Com que es tracta de tot un èxit entre els adolescents (tot i que les noies també el llegeixen), ja anem per la tercera entrega cinematogràfica. Us dexem amb el tràiler de la primera, perquè aneu fent boca.


I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

1 comentari:

Gràcies per participar!