“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimarts, 9 de juny del 2015

El Juan ens recomana... Oliver Twist

http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=15436157
El Juan Z. s'ha llegit l'adaptació de la coneguda novel·la de Dickens Oliver Twist. El seu protagonista, un trapella que s'ha de buscar la vida un Londres on la delinqüència i el treball infantil són més freqüents del que seria desitjable. Tot i així, Oliver aconsegueix fer-se un lloc a la vida. 

La novel·la, que ja forma part de la literatura universal, ha estat portada a la pantalla en nombroses ocasions, traduïda a un munt de llengües i, fins i tot, se n'han fet versions teatrals.

"Recomano aquest llibre perquè et fa sentir molt empàtic amb el protagonista. A més, tots els personatges tenen un caràcter molt diferent. També se li dona molt realisme, el que fa que la lectura sigui molt més interesant i entretinguda. A més, té una història molt ben feta que et deixarà molt satisfet/a del seu desenllaç. A mi el llibre m'ha agradat molt. I el recomano perque és molt bo."

I ja sabeu, gaudiu la lectura de les aventures d'aquest divertit jove... I compartiu-ho amb nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!