“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 16 de juliol del 2015

El Blog està d'enhorabona

S'acosten les vacances d'estiu i és el moment de fer tancament. De cara al setembre, compartirem les reflexions que ens ha inspirat l'anàlisi de les dades estadístiques que hem anat recollint. Però d'entrada, ja us podem avançar que, aquest curs ha estat, sense cap mena de dubte, el curs del blog.

Això ha estat així per varis motius. D'una banda, tenim la sort de tenir un professorat còmplice, que ens ajuda a l'hora d'engrescar els nois i noies a sentir-se part de la comunitat que hem creat al voltant del blog de la Biblioteca. En especial, volem agrair la col·laboració de la mestra de lectura i de l'alumnat de 1r d'ESO-C: han estat uns grans dinamitzadors del blog amb les seves recomanacions!

D'altra banda, estem orgullosos del reconeixement que ha suposat per a la nostra feina el fet que el Departament d'Ensenyament hagi inclòs el nostre blog en els materials de formació de l'Ateneu. Es tracta del Curs "Biblioteca Escolar. Biblioteca de Blogs" i, del nostre, en destaquen la secció "Les nostres cites" com a marca personal de la casa. Podeu accedir al material aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!