“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 8 de juliol del 2015

El Marc ens recomana... Coolman i jo

http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=16004497
Gràcies a la donació de l'editorial Bromera, el Marc A. ha pogut gaudir de la lectura d'Estrelles del cinema, una de les aventures de la sèrie Coolman i jo. No sempre ha tingut tanta intuició a l'hora de triar lectures (El petit roure, L'ombra sobre Innsmouth)... Si no voleu que us passi el mateix, aquí podeu fer un petit tastet de la història.
 
"M'agrada molt aquest llibre perquè és interessant. Tota aquesta història era molt exòtica, res t'ho podries imaginar i a sobre els personatges eren molt diferents.

El canvi de ciutats està molt ben lligat i el principi i el final son molt iguals a la vegada que diferents."

Hi ha un parell de títols més que conformen la sèrie: Tots a cobert i Vull treballar.  Encara no els tenim, però en vista de l'èxit ens farem amb ells tan aviat com puguem. Es tracta d'una aposta segura, ja que els llibres tenen una particularitat que els fan molt atractius: tot i tractar-se d'un relat novel·lat, la història s'acompanya amb vinyetes de còmic que la il·lustren. De manera que la lectura es fa més amena.

Si us heu divertit amb les aventures d'en Coolman, us recomanem el joc, on posareu a prova els vostres coneixements sobre el món d'en Coolman i en Kai (el jo de "Coolman i jo"). No us penseu que és bufar i fer ampolles: nosaltres encara no hem trobat la 7ª diferència!

I ja sabeu, gaudiu la lectura de totes les maneres que se us acudeixin: en paper, en digital, jugant... Però, sobretot, compartiu-ho amb nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!