“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 1 de juliol del 2015

La Hakima ens recomana... Perdona si et dic amor

http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=14554185
 La Hakima T. s'ha animat amb això de les Recomanacions. I s'estrena amb una novel·la de molt èxit, sobretot entre les adolescents. Tant, que ha estat portada al cinema. Sí, estem parlant de Perdona si et dic amor de Federico Moccia. I aquest és el tràiler de la pel·lícula que es va estrenar ara farà cosa d'un any:


Aquestes són les seves impressions després de llegir la novel·la:

"Jo recomano aquest llibre, principalment, perquè va d'amor i és un història que no sol passar en la vida real. Seria molt bonic conèixer aquesta història. El recomano per aquelles persones que els hi agradi llegir. Aquest llibre t'emporta amb ell i fa que ho visquis com si fos de veritat."http://aplitic.xtec.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=14554753

Així que ja sabeu, a gaudir de l'amor, ja sigui en versió lectura o fílmica... O potser real! I a compartir-ho amb nosaltres (lo últim no cal...).

I si us ha agradat la primera part, no us perdeu Perdona pero quiero casarme contigo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!