“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 3 de juliol del 2015

L'Omaima ens recomana... Diari d'una penjada

Després de riure una estona amb les bogeries del Greg, l'Omaima s'ha animat ara a viure les aventures de la Nikki. Es tracta del primer volum de la sèrie Diari d'una penjada i es titula Manual de supervivència a l'institut. Tot i que és un llibre que prestem sovint, no heu de patir pas perquè en tenim un parell d'exemplars. Així que és bastant probable que el trobeu disponible!

Us recomanem que feu una ullada al blog de la penjada, ja que l'actualitza periòdicament (bé, no tant com nosaltres, però això és un altre tema...).

Us deixem les impressions que la lectura del llibre li ha produit:

"Recomano aquest llibre perquè fa riure, explica els problemes d'una noia que li passen el primer dia d'institut. Té una enemiga que es diu Mackenzie: és una nena rica i capritxosa que li vol fer la vida impossible a la Nikki. Un dia, al menjador de l'institut, li va fer la branqueta i la va tirar al terra. La va deixar en ridícul davant de tots. Es un llibre molt interessant."

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la! Sobretot si és tan diveertida com aquesta ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!