“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 29 d’octubre del 2015

La Mireia ens recomana... Enséñame el cielo

La Mireia S. segueix posant-nos al dia de les últimes novetats pel que fa a la novel·la romàntica juvenil. Aquesta vegada ens porta un llibre de l'autor Lof Yu. Bé, en realitat, darrere d'aquest pseudònim s'amaguen dos autors: l'Adrià Font i la Imma Sust, tots dos personatges polifacètics en el món de la cultura.

Es tracta de la seva última novel·la, Enséñame el cielo. En podreu llegir un tastet clicant l'enllaç, perquè a la Biblioteca encara no el tenim. Però ja us avancem que les seves protagonistes no són les Princess, com en la trilogia anterior, sino la Sole.

"Sole és una noia adolescent de ciutat, i aquest estiu els seus pares han decidit anar a la casa que tenen en un petit poble. Per suposat, ella no està disposada a abandonar a l'Òscar, el seu novio.
Al final acaba cedint a anar sense ell, encara que no li fa gens de gràcia. Però alguna cosa no sortirà com ella es pensava, ja que acaba coneixent a l'Àlex, el noi mes guapo del poble, i acaba sortint amb els seus antics amics del poble, la Clara, el Jaume i l'Iris i també està el germà de la Sole, l'Andrés.
Passarà per dificultats amoroses, riures i plors, bromes i més."


I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!