“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 9 de desembre del 2015

El Guillem ens recomana... Por ti daré mi vida

El Guillem B. s'estrena com a recomanador. Es tracta d'una lectura pròpia, titulada Por ti daré mi vida. Els protagonistes de la novel·la són dos joves orfes que es tenen l'un a l'altre i que s'estimen per sobre de tot. Això és el que li ha semblat:http://www.tagusbooks.com/leer?li=1&isbn=9788468314136

"Recomano aquest llibre a estudiants que els apassionin el llibres i/o novel·les d'amor. 

És un llibre molt entretingut, ja que tracta sobre una parella òrfena que s'estimen moltíssim perquè són l'únic que tenen a la seva vida. 

La història comença explicant la seva vida, que si son òrfens, que si viuen des de peits en una casa d'acollida, etc. Els protagonistes són en Ted i la Less, s'estimaven molt, fins que un dia va passar una desgràcia. Ted va sofrir un accident, una furgoneta el va atropellar, i després va sortir corrent.

En aquesta història d'amor, hi ha com en tots els llibres, un punt culminant, però aquest és molt especial, a mi m'ha sorprés molt. Aquesta història, és molt impactant, ja que una parella somiadora i amb moltes ganes de sortir cap a davant, tenia pensat tot el seu destí, per a quan complissin els 18 anys, ja que quan arribés aquell moment els dos seríen independents, és a dir, que no rebrien cap ajuda, només viuríen l'un de l'altre. Aquest tema dels 18 anys, té alguna cosa a veure amb l'accident del Ted. Us incito a que us ho llegiu.

Espero que us hagi agradat la meva opinió, i moltes gràcies per la vostra atenció."

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!