“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 18 de desembre del 2015

El Jaume ens recomana... El monje que vendió su Ferrari

http://www.tagusbooks.com/leer?li=1&isbn=9788425345388
El Jaume S. també s'afegeix als lectors recomanadors amb una lectura pròpia. Es tracta d'un llibre curiós, d'aquells que costen de classificar. Podriem dir que és una faula moderna sobre la vida, tot oferint-nos una altra visió que la que tenim sovint en la nostra societat, posant els diners i la feina per sobre de tot, sense adonar-nos que això ens pot allunyar de la felicitat. Estem parlant d'El monje que vendió su Ferrari. 

Llibre: El Monje que vendió su ferrari.
Autor: Robin Sharma.
Lectura: Lectura pròpia, el llibre no és de la biblioteca.

Com que n'hem pogut llegir un tastet, us incloem la cita d'una frase que ens ha agradat molt. Tant, que l'hem inclòs a la nostra capçalera com a cita del blog!

"La vida, para mí, no es una vela que se apaga. Es más bien una espléndida antorcha que sostengo en mis manos durante un momento, y quiero que arda con la máxima claridad posible antes de entregarla a futuras generaciones."

George Bernard Shaw

Us deixem les conclusiona a les que ha arribat el Jaume després de llegir el llibre:
"La lectura d'aquest llibre m'ha permès reflexionar sobre la manera d'actuar o reaccionar a l'hora de rebre una notícia, independentment de que sigui bona o dolenta i a més, pensar sobre la manera de viure que voldré portar en un futur. Per tant, recomano aquesta lectura a aquelles persones que estiguin disposades a "perdre" una mica del seu temps, per reflexionar si la vida que està portant o la que voldrà portar és de la manera adequada. 

El Monje que vendió su ferrari ens presenta dos personatges principals: Julian Mantle i John. Julian Mantle era un advocat molt prestigiós, però degut a la seva vida rutinària, la manera de viure que portava i el treball constant que dedicava al seu ofici (addicte al treball) va patir un infart al cor. Julian combinava el seu treball amb el seu ajudant, John, el qual en un futur esdevindrà advocat.

John tenia moltes probabilitats per continuar la mateixa vida que en Julian. Però anteriorment, Julian havia venut totes les seves propietats, ja que com era un advocat de prestigi, disposava de bastantes propietats, i va anar a  unes muntanyes on uns monjos refaran la seva vida.

Un cop en Julian hagi après tots els coneixement i hagi canviat la seva manera de viure, tornarà amb el seu ex-ajudant per tal de canviar-li la vida, òbviament cap a millor, transmetent-li tots els seus coneixements rebuts per part dels monjos.

El conjunt dels coneixements que transmet en Julian a en John, i la manera com els transmet, fa d’aquesta lectura, una lectura profitosa, ja que com he dit abans , et permet identificar-te o, com a mínim, aprendre nous conceptes."

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-ne les conclusions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!