“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimecres, 20 de gener del 2016

L'Elisa ens recomana... Xènia, tens un WhatsApp

L'Elisa A. estrena recomanació amb un llibre propi. Xènia, tens un WhatsApp ens ha fet molt bona pinta. Ja sabeu que les novel·les on el WhatsApp és protagonista estan a l'ordre del dia. El curs passat, la Mireia ens recomanava Pulsaciones, un llibre amb un format molt original, ja que en ell només hi apareixen converses de whatsapp. 


"Recomano aquest llibre a tots els de la nostra edat, principalment a noies, perquè tracta l'adolescència i m'he sentit identificada, no per l'amor sinó pels WhatsApps.

La Xènia és una noia òrfena que viu amb la seva àvia.
La seva història comença quan la seva millor amiga, la Laia, la deixa plantada a l'entrada del cinema perquè l'han castigat. La Xènia decideix anar-hi sola, encara que ja ha vist la pel·lícula molts cops. Per culpa d'un noi qui l'empeny i li fa caure el suc i les crispetes per sobre dels pantalons nous s'enamora d'en Carles, un noi que ja coneixia des de petita i que li robava les magdalenes de l'àvia però en el qual mai s'havia fixat.

Durant un temps surten per WhatsApp, la Xènia es torna boja, fins i tot somia les campanetes que l'avisen que algú li ha escrit, i més endavant surten de veritat. Fins que la Xènia s'assabenta que en Carles ja té nòvia, la noia més guapa i popular de tot l'institut..."

A la biblioteca podreu trobar altres llibres de l'autora, Gemma Pasqual i Escrivà:
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=14554272
En Roger és un noi que té la malaltia de Hodkin.
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=14554021


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!