“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dilluns, 21 de març del 2016

El Jordi ens recomana... Fugitivos en el tiempo

El Jordi dC. ens porta la recomanació de Fugitivos en el tiempo, una novel·la escrita per un youtuber: Dalas Review. La veritat és que el fenomen youtuber ens al·lucina una mica. Ens hem quedat bocabadades en descobrir que hi ha persones disposades a fer donatius per facilitar-li la dedicació completa a penjar vídeos! 

Aquestes són les seves impressions:

"Jo recomano aquest llibre perquè és fàcil de llegir. Tampoc s'entreté a descriure els personatges d'una manera llarga i avorrida. El problema és que potser no entenguis tot el que explica el llibre, però t'agradarà igual. A més, si t'agraden els viatges en el temps, estàs obligat a llegir-lo."


El llibre està publicat per l'editorial Martínez Roca i ve a ser una espècie de novel·la de ciència ficció. Aquí us deixem el vídeo on l'autor presenta la novel·la:


I ja que en Dalas ens comenta en el seu vídeo que no ha escrit la novel·la per treure'n diners, aprofitem per fer difusió de les llicències Creative Commons, on els autors poden decidir quina mena de difusió es pot fer de les seves obres. 

També parla de l'Aplicació Wattpad, des d'on es poden penjar llibres (atenció, escriptores novelles!) i llegir-los o descarregar-los. Ens consta que alguns de vosaltres la feu servir. 

Bé, doncs ja sabeu. Gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!