“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dilluns, 22 de maig del 2017

La Júlia ens recomana... Alicia en el país de las maravillas


https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=15720372
La Júlia D. ens porta una altra Recomanació. Després d'Adolescents.cat s'ha animat amb un clàssic. Es tracta d'Alicia en el país de las maravillas, de Lewis Carroll. Ella l'ha llegit en castellà, en una adaptació cinematogràfica de Disney, però a la nostra Biblioteca el podreu trobar també en català en la seva versió original traduïda (dins la col·lecció Clàssics de la Literatura Juvenil).
 
"Jo he volgut recomarar aquest llibre perquè em sembla molt interessant i divertit.

També m'ha agradat perquè conté més explicacions que en la pel·lícula i per aquest motiu l'he volgut resumir per a vosaltres:

Alícia és una noia de 18 anys molt guapa i intel·ligent. Desde que tenia 9 anys, Alícia segueix tenint el mateix malson cada nit. El pare de l'Alícia, en Charles, va morir fa molt. Ara, l'Alícia està sola amb la seva mare (Helen), però ella pensa que la seva mare no la comprèn tant con el seu fantàstic pare.

Avui, ella i la Helen, van a la festa dels Ascot, uns amics rics. Els Ascot tenen un fill de l'edat de l'Alícia. Ell és un noi cregut i que pensa que és el millor en tot el que fa. A l'Alícia no li agrada, però per obligacions de la seva mare, ha de ser lo més simpàtica possible amb ell.

Un cop a la festa, Alícia veu al conill blanc amb armilla blava del seu malson. Com que ella és molt curiosa, el comença a seguir, i a partir d'aquell moment, s'inicia la gran aventura de l'Alícia...

El conill seria només una imaginació? Què passarà?

Llegiu-lo i ho sabreu!!"
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/epergam/web/fitxa.jsp?id=16277554

Desitjant que us animeu a endinsar-vos en un conte per grans, on els límits del món real es desdibuixen i ens porten a l'altra banda del mirall...

Gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!