“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dimarts, 6 de juny del 2017

L'Iris ens recomana... Vega Jane y el reino de lo desconocido

I ja tenim aquí la 7ª recomanació de l'Iris L. En aquesta ocasió es tracta d'un llibre propi, el primer volum pertanyent a la saga Vega Jane Series. Es titula Vega Jane y el reino de lo desconocido i està escrita per David Baldacci. La Vega és la protagonista d'aquesta saga, a cavall entre la ciència-ficció i la literatura fantàstica.
 
"TÍTOL: Vega Jane y el Reino de lo Desconocido

TÍTOL ORIGINAL: Vega Jane Series 1: The Finisher.

AUTOR: David Baldacci

EDITORIAL: B de Blok

ANY D'EDICIÓ: 2015


RESUM:

Benvinguts a Amargura, un petit poble en el que mai passa res. Rodejat pel Quag, un bosc on habiten tot tipus de bèsties i monstres, ningú ha sortit mai d'allà, o almenys això diuen. Governat pel Consell, qui dicta les lleis i vigila que ningú desvetlli els seus secrets.


La Vega té 14 anys. Viu amb el seu germà John, d'11, a l'alberg dels Obtusus, ja que els seus pares, incapacitats per alguna misteriosa raó, són a Cuidats, on esperen el seu Esdeveniment, és a dir, el dia en què marxin per sempre d'Amargura. La nostra protagonista treballa a Xemeneies, una antiga i colossal edificació com a Rematadora (Finisher) decorant els objectes bonics que allà es fabriquen, exclusius per als Wugmorts (sembla ser que humans) adinerats. Un dia qualsevol, el seu amic i company Quentin Hermes desapareix, sense deixar cap rastre. Excepte una sèrie de pistes molt estranyes que apunten a que va fugir cap al Quag. Quan el Consell s'entera, de seguida ofereix una recompensa excessiva per qualsevol dada sobre el fugitiu. Però la Vega s'hi nega, ja que ella també vol sortir del poble en el que ja no li queda gairebé res."

Aquí us deixem el book trailer (en anglès). Si su animeu a llegir-lo, el podreu trobar en algunes Biblioteques de la xarxa de la Diputació.  

I ja sabeu, gaudiu la lectura... I compartiu-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!