“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

divendres, 9 de febrer del 2018

Gamificació i Formació d'usuaris

Des del curs 2014-15 que duem a terme a la Biblioteca una activitat de Formació d'usuaris i usuàries. Mica en mica, l'hem anat perfeccionant. I, a jutjar per les valoracions que anem recollint, sembla que té un bona rebuda entre l'alumnat. 


La dividim en dues sessions. La primera és més explicativa: descobrim el funcionament de la Biblioteca, coneixem la seva història i identitat (l'origen del nom, del logotip, etc.), compartim emocions al voltant de la lectura i llibres que ens han fet vibrar... Durant la segona, juguem una estona: ens dividim en grups i la bibliotecària reparteix als nois i noies unes pistes. Si estirem el fil i amb l'ajuda del catàleg, descobrirem de quins llibres ens parlaven i haurem de trobar què hi ha amagat en cada un d'ells. Finalment, compartirem amb els companys i companyes les nostres troballes.

No us en donem més detalls, que no volem fer spoiler... Encara hi ha grups que no han fet l'activitat!

I ja sabeu, gaudiu la cerca... I compartiu la troballa!

1 comentari:

Gràcies per participar!