“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dijous, 6 d’abril del 2017

Intercanvi de llibres per Sant Jordi



Imaginem que, a aquestes alçades, ja tots i totes heu sentit a parlar de l'activitat estrella de la Biblioteca el dia de Sant Jordi. Ah, no? I com pot ser?
Bé, doncs us ho expliquem per si de cas.  Ja fa uns quants anys que, des de la Biblioteca i en col·laboració amb la nostra fantàstica AMPA, organitzem un Intercanvi de llibres per Sant Jordi. La idea és ben senzilla: aquell llibre que tu ja no vols (perquè ja l'has llegit, perquè no et va agradar gaire...) el pots canviar per un altre de nou (com a mínim, serà nou per a tu). Més avall teniu les instruccions però, bàsicament, el que heu de fer és portar-nos els llibres! Que després tot són presses...

VOLS PARTCIPAR A L'INTERCANVI DE LLIBRES?

1- Tria llibres que tinguis a casa i ja no vulguis.
2- Porta'ls a la Biblioteca abans del dia 21 d'abril. Et donarem un Val per cada llibre que portis.
3- El dia de Sant Jordi, porta els teus Vals. Els podràs intercanviar pels llibres que hagin portat els teus companys i companyes.
4- Farem una secció de Lectures obligatòries. Porteu les lectures del curs passat que ja vau llegir i intercanvieu-les per les del proper curs!
5- Els participants a l'Intercanvi entrareu en el sorteig de 4 Vals de compra per a llibreries del poble (Molins de Rei i El Papiol).
6- El sorteig es farà durant el recital. Repartirem, com a màxim, 5 Vals amb participació al sorteig per cada alumne. 

I ja sabeu, quina millor manera de gaudir la lectura que compartint els llibres entre vosaltres? 

1 comentari:

Gràcies per participar!