“Escrius davant la necessitat de compartir un neguit, un desesper, un descobriment o una injustícia. Escrius des del moment que prens consciència que hi ha un món paral·lel al real, que és la ficció.”

Àngel Burgas

dilluns, 9 d’abril del 2018

Concurs Graphic Design

A aquestes alçades ens imaginem que ja tindreu clar que l'AMPA s'ha canviat el nom. Passarà a dir-se AFA (Assocaicó de Famílies d'Alumnes), per tal de ser més inclusiva i reflectir millor la realitat familiar del nostre alumnat.

Per això han volgut aprofitar l'avinentesa per renovar el seu logotip. I convoquen un concurs perquè el dissenyeu vosaltres! Us imagineu que la vostra proposta sigui seleccionada? El vostre logotip acompanyarà tots els documents de l'AFA a partir d'ara.

El període de recollida s'acaba aquest dimecres 11 d'abril. Així que, si encara no ens heu portat el vostre logo, afanyeu-vos! 

El Jurat (format per la Junta de l'AFA) es reunirà per decidir el veredicte i aquest es farà públic el dia de Sant Jordi. A més, participar té Premi: la persona que hagi presentat el logotip seleccionat rebrà un val de compra de 40€ per a alguna llibreria local. 

I tu, ja has tingut la teva idea?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar!